REFRESH TEXTIL Mirësevini në REFRESH ofron produkte të kualitetit të lartë, me dizajne unike dhe cmime të arsyeshme për klientët tanë.
Refresh prodhon lloje të ndryshme të veshje për femra si:
Bluza, Këmisha, Mini-funde, Funde, Maica, Veshje sportive (trenerka dhe hellonka).
PRODUKTET TONA

REFRESH TEXTIL Mirësevini në REFRESH ofron produkte të kualitetit të lartë, me dizajne unike dhe cmime të arsyeshme për klientët tanë.
Refresh prodhon lloje të ndryshme të veshje për femra si:
Bluza, Këmisha, Mini-funde, Funde, Maica, Veshje sportive (trenerka dhe hellonka).
PRODUKTET TONA

Jemi ndër të parët në sektorin e prodhimit të tekstilit. Shfletoni disa nga produktet që ne prodhojmë.

Rreth Kompanis

REFRESH SHPK, është vazhdimësi e traditës familjare në sektroin e prodhimit të veshjeve, e themeluar në vitin 2000 dhe re-strukturuar në vitin 2013.Lexo më shumë »

Produktet Tona

REFRESH ofron produkte të kualitetit të lartë, me dizajne unike dhe cmime të arsyeshme për klientët tanë.Lexo më shumë »

Na Kontaktoni

Zona Industriale – Tregu me shumicë, Prishtinë, Kosovë. +(383) 44 114-076 |  +(383) 49 215-351Lexo më shumë »

REFRESH Distribuimi

Ne kemi shtrirje të gjërë të produkteve tona, të cilat gjinden në të gjithë territorin e Kosovës. Pjesë e shitjes është edhe ekipi i shpërndrjes së produkteve ku bëhet furnizimi i klientëve – rrjeteve të hipermarketeve. Ndërsa një pjesë e klientëve realizojnë furnizimet drejtpërsëdejti nga fabrika REFRESH.